ЧЕРЕН БЪЗ -Sambucus nigra - натурален сироп - 500 мл
  • ЧЕРЕН БЪЗ -Sambucus nigra - натурален сироп - 500 мл

Повишава имунитета и съпротивителните сили на организма


Натурален сироп от черен бъз

(Sambucus nigra)


Опаковка: 500 мл


Цена: 12.00 лв.


Студено пресован по стара рецепта!

Плодовете на черния бъз (Sambucus nigra) се използват за медицински цели от стотици години в Европа, Африка и Азия. През последните 60 г. са проведени над 800 лабараторни и клинични изследвания по отношение ефектите на бъза. Pезултатите сочат ползи от употребата на черния бъз за контрол на телесното тегло заради силния му диуретичен ефект, както и вероятни ползи за имунната система - имуностимулираща и имуномодулираща, противовирусно въздействие, антиракова активност и подкрепа на сърдечносъдовата система.

Бъзът е използван от индианците от векове и е наричан природна аптека заради многото биологично активни вещества в тъмнолилавата обвивка, сърцевина или семена на тъмно оцветените плодове с характерен остър кисело-стипчив вкус - фитохимикали, полифеноли, разтворими фибри, минерали, витамини - големи количества витамин С, витамини от група В.

Сиропът от черен бъз е изключително полезен, както за деца така и за възрастни, при нарушен имунитет, често повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища, често повтаряни пневмонии, проблеми с храносмилателната система, в това число хроничен гастрит, язвена болест и ентероколити, с нарушено усвояване на приеманата храна и дефицит на витамини и минерали. Черният бъз е особено полезен и при хронични проблеми на жлезите с вътрешна секреция – нарушен метаболизъм, както и при латентен или вече манифестен диабет при деца и възрастни. Особено полезен е при интоксикация на организма след химио- и лъчетерапия, при онкозаболявания, с желязонедоимачни анемии.
- Той е с много приятен аромат и вкус, и се приема с удоволствие, както при заболявания така и с чисто профилактична цел, за малки и големи.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

ЧЕРЕН БЪЗ -Sambucus nigra - натурален сироп - 500 мл

  • Марка РУАН 2010
  • Модел 500 мл
  • Наличност В наличност
  • 12,00 лв.


Сходни продукти

БЪЗАК Sambucus ebulus - натурален сироп- 500 мл

БЪЗАК Sambucus ebulus - натурален сироп- 500 мл

Повишава имунитета и съпротивителните сили на орга..

12,00 лв.

Етикети: руан 2010, сироп, черен бъз, имунна система, грип, имунитет