Витални гъби Агарикус блазей
  • Витални гъби Агарикус блазей - 60 капс.

Витални гъби Агарикус блазей

(Agaricus blazei)

 

 

60 капс. x 555 mg
Код: 30311 Цена: 33.00 лв.

 

Съставки в една капсула: екстракт от агарикус блазей ( Agaricus blazei) – 400 mg

 

Подпомага при: съпътстваща терапия на раково болни (гърди, яйчници, черен дроб, простата, кожа, стомах, черва, мозък, левкемия, метастази). Намалява страничните ефекти от химио и лъчетерапия,. Помага при автоимунни заболявания (мултиплена склероза, атопичен дерматид, автоимунен тиреоидит, полиартрид, склеродермия). Допринася при проблеми на стомашно-чревния тракт (гастрит, язва, проблеми с панкреаса, хепатит ), дихателна система (бронхит, астма, алергия), пикочо-половата система, диабет, високо кръвно налягане, сърце. Помага при хронична умора, изтощение, отпадналост и др.


Действие: Полизахаридите в екстракта от Агарикус блазей забавят процеса на стареене и помагат на организма да унищожи онкоклетките. Тя активно пречи на растежа на всички видове тумори и води до ремисия. Гъбата стимулира имунната система като увеличава и активира НК-клетките (естествените „клетки убийци“). Активира макрофагите – клетките които унищожават бактериите и вирусите. Особено полезна е гъбата при неподлежащи на операция случаи на рак на черния дроб, цироза на черния дроб, рак на гърдата, хепатит В и С и др.

 

Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна.

 

Знаете ли, че ...
Гъбата е открита и описана за пръв път от американския миколог Мюрил. Произхожда от бразилските дъждовни гори. Местните са я наричали „Златна гъба“ или „Гъба на бога“, защото я използвали като последно средство при тежки заболявания. Агарикус блазей има най-високото съдържание на хетерополизахариди от всички познати лечебни гъби. На научен конгрес по микология и фунготерапия в Ню-Йорк през 2006 г, Агарикус блазей е призната за най-переспективната гъба помагаща лечението в онкологията. В Япония се продава офицялно като анти-раков медикамент. В САЩ се прилага като съпътстващо лечение на СПИН.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Витални гъби Агарикус блазей - 60 капс.

  • Марка Dr Nature
  • Модел 30311
  • Наличност В наличност
  • 33,00 лв.


Етикети: витални гъби, агарикус блазей