Витални гъби Аурикулария
  • Витални гъби Аурикулария - 60 капс.

Аурикулария

(Auricularia auricula-judae )

 

 

60 капс. x 555 mg
Код: 30308 Цена: 33.00 лв.

Съставки в една капсула: екстракт от Аурикулария (Auricularia auricula-judae ) - 400 mg.

Подпомага при: тромби, инфаркт, атеросклероза, Подпомага за намаляване на холестерола и регулиране на кръвното налягане, мигрена, шум в ушите и проблем с кръвоснабдяването, ракови заболявания на кожата, простатата и съединителната тъкан, наднормено тегло и хемороиди. Повишава либидото.


Действие: Аурикуларията е богата на витамини от група „B”, ценни белтъци, минерали и вторични вещества, които предотвратяват сгъстяването на кръвта и появата на различни взпаления особено на слизестите обвивки в организма на човек. Гъбата възстановява кръвоснабдяването. Това предотвратява тромбози и други зашушвания. Ето защо тя е прекрасно средство против инфаркт на миокарда, хеморагичен инсулт и атеросклероза. Това и обяснява значително по-малката честота на тези заболявания в Източна Азия.

Аурикуларията стимулира имунитета и при инфекции и хронични заболявания на кожата и лигавиците. Помага при болки предизвикани от недостатъчно кръвоснабдяване в краката.


Начин на употреба:
2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна.

Знаете ли, че ...


На външен вид наподобява формата на човешко ухо. Съществува легенда, че на бъзовото дърво, където Юда се обесил започнали да растат гъби с формата на ухо. В Източна Азия Аурикуларията се използва за храна.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Витални гъби Аурикулария - 60 капс.

  • Марка Dr Nature
  • Модел 30308
  • Наличност В наличност
  • 33,00 лв.


Етикети: витални гъби, аурикулария