Витални гъби Киндер комплекс
  • Витални гъби Киндер комплекс - 60 капс.

Витални гъби Киндер комплекс

За силен детски имунитет!

 

 

60 капс. x 555 mg
Код: 30317 Цена: 33.00 лв.

 

Съставки в една капсула: екстракт от агарикус блазей ( Agaricus blazei) – 150 mg, екстракт от кордицепс ( Cordyceps sinensis) – 150 mg, екстракт от агарикус биспорус (Agaricus bisporus) - 100 mg.

 

Подпомага : детския имунитет при различни заболявания, особено необходим при онкологични проблеми.


Действие: Агарикус биспорус в момента е най-култивираната гъба в света. Гъбата е особено подходяща при високо кръвно и диабет (особено при деца) и при подагра. Подпомага перисталтиката на червата. Подчертано помага при левкимия (което е най-често срещана при децата). В някои случаи противодейства на рака в повече от 50% от пациентите. Съдържа ензими със силно антиоксидантно действие, имуномодулатори и противотуморни полизахариди. Кордицепс се използва в традиционната китайска медицина като гъбата оживяваща меридианите на бъбреците и белите дробове. Кордицепс има висок противораков индекс. Въздейства преди всичко на лимфоми, лимфогрануломатоза, тромбоцитопения и други заболявания на кръвта, които се срещат по-често при болни деца. Назначават го на първо място при тумори на главния мозък. Помага при респираторни заболявания, хроничен бронхит и астма, която също е често срещана в детска възраст. Помага и при аритмия, хепатит В. През 2006г в Ню Йорк, на конгреса по микология и микотерапия, гъбата Агарикус блазей е призната като най-перспективна за лечение на онкологични заболявания, тъй като е ефективна и в последен стадий на рак, когато се развива асцит и лимфостаза. Освен това тя никога не развива алергични реакции поради което е особено подходяща за употреба при деца. Способна е и да подтиска всякаква патогенна гъбична флора (кандоза и др.).

Начин на употреба: Деца от 2 до 6 години - 2 пъти на ден по 1 капсула; деца от 7 до 12 години - 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна.


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Витални гъби Киндер комплекс - 60 капс.

  • Марка Dr Nature
  • Модел 30317
  • Наличност В наличност
  • 33,00 лв.


Етикети: витални гъби, за детето,