Витални гъби Копринус
  • Витални гъби Копринус - 60 капс.

Витални гъби Копринус

(Coprinus comatus)

 

 

60 капс. x 555 mg
Код: 30309 Цена: 33.00 лв.

 

Съставки в една капсула: екстракт от Копринус (Coprinus comatus) – 400 mg.

 

Подпомага при: диабет I и II тип, атеросклероза и проблем с оросяването, лошо храносмилане и нарушена микрофлора, хемороиди, възпаления, инфаркт и проблеми на кръвоносните съдове и сърдечния ритъм, алкохолизъм и подагра.


Действие: Копринус значително подобрява състоянието при диабетици. Първите изследвания за нейното понижаващо кръвната захар действие е проведено през 1934г. От тогава се знае, че тя има и противовъзпалително действие и е в състояние да предотврати негативните последствия на диабета върху сърдечно-съдовата система и диабетната полиневропатия. Гъбата въздейства предпазващо върху т.н. бета клетки в лангерхансовите островчета на панкреаса където се произвежда хормона инсулин. Доказано е чрез опити, че час и половина след приема й, нивото на кръвната захар се понижава.

 

Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна.

Знаете ли, че ...


В Германия гъбата се нарича „ мастиларка“ тъй като старите екземпляри се разлагат до субстанция приличаща на тъмно мастило. Много е богата на минерални съединения и основни витамини, преди всичко на тези от група B. Тя е една от малкото гъби богати на вит С.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Витални гъби Копринус - 60 капс.

  • Марка Dr Nature
  • Модел 30309
  • Наличност В наличност
  • 33,00 лв.


Етикети: витални гъби, копринус