Витални гъби Херициум
  • Витални гъби Херициум - 60 капс.

Витални гъби Херициум

(Hericium erinaceus)

 

 

60 капс. x 555 mg
Код: 30312 Цена: 33.00 лв.

 

Съставки в една капсула: екстракт от херициум ( Hericium erinaceus) – 400 mg.

 

Подпомага при: при проблеми на нервите (полиневропатия, Алцхаймер, мултиплена склероза), състояние на депресия, безпокойство, страх, рак предимно на храносмилателните органи (стомах, хранопровод, черва, панкреас), при химиотерапия за намаляване на страничните ефекти, при възпаления и язви по целия храносмилателен тракт (лигавиците по стомаха и хранопровода), проблеми с червата и чревната флора, киселини, рефлукс, гастрит, колит, панкреатит, болест на Крон, хемороиди, нарушено храносмилане и наднормено тегло. 


Действие: Херициум има изключително действие преди всичко върху храносмилателната система. Подпомага случаите на запек. Съдържа ценни полизахариди и полипептиди, 19 аминокиселини (всички 8 незаменими за човека) и много минерали. Има доказателства, че гъбата притежава сензационото качество да възстановява невроните. Затова гъбата е незаменима при проблеми с нервите като Алцхаймер и полиневропатия.

Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна.

 

Знаете ли, че ...
Гъбата Херициум има плодно тяло като излязло от приказките. На изток я наричат „Маймуноглава гъба“, тъй като напомня на срещащи се в Китай и Япония маймуни, които са толкова космати, че не може да се различи лицето им. Немското и име е „Таралежова бодлива брада“ . В Азия я наричат още „Ароматна гъба“ и е известна като здравословна храна, която осигурява дълголетие. Освен това притежава много изискан вкус и се предлага в най-скъпите ресторанти по света.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Витални гъби Херициум - 60 капс.

  • Марка Dr Nature
  • Модел 30312
  • Наличност В наличност
  • 33,00 лв.


Етикети: витални гъби, херициум