Витални гъби Кориолус
  • Витални гъби Кориолус - 60 капс.

Витални гъби Кориолус

(Coriolus Versicolor)

 

 

60 капс. x 555 mg
Код: 30310 Цена: 33.00 лв.

 

Съставки в една капсула: екстракт от кориолус (Coriolus Versicolor) – 400 mg.

 

Подпомага при: проблеми с рак на гърдата, яйчниците, простатата, кожа, черен дроб, левкемия и др. Намалява страничните ефекти от химиотерапия. Подпомага при вирусни инфекции, кандидоза, инфекции на горните дихателни пътища, храносмилателната и отделителната система, диабет, ревматизъм и др. Допринасят при язва на стомаха и дванадесетопръстника, възпаление на червата и др.


Действие: В Япония от векове се използвала като народно лекарство против рак. От гъбата се извлича едно от водещите лекарства против рак - „Крестин“ и е първото одобрено от Японското здравно министерство антираково лекарство. В народната китайска медицина се е използвало за лечение на белодробни болести и хепатит. Освен „кристин“ който е полизахарид, китайските учени извлекли още един екстракт от гъбата наречен – ПСП (полизахарид-пептид). Кристин и ПСП са мощни имуномодулатори със специфично действие върху Т-клетките и антиген-произвеждащите клетки като моноцити и макрофаги. Биологичното им действие се изразява в способността им да отделят алфа-интерферон и интерлевкин-2.

 

Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна.

Знаете ли, че ...


В Япония гъбата се нарича „каваратаке“ (крайречна гъба), а в Китай – „Юн жи“ (облачна гъба). В англо-говорящия свят е известна като “пуешка опашка“.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Витални гъби Кориолус - 60 капс.

  • Марка Dr Nature
  • Модел 30310
  • Наличност В наличност
  • 33,00 лв.


Етикети: витални гъби, кориолус